GIJS & GIJS

”Is dit een stel?” Nee. 

”Broer en zus dan?” Bijna,

wij zijn achterneef en -nicht.

 

Robert: ‘Voor een project van R Interieur verzorgde Claire de fotografie en styling. De manier waarop zij het interieur stylede, creëerde precies hetgeen ik met het ontwerp voor ogen had.’

 

Claire: ‘Nadat ik de fotografie had verzorgd van een volgend project van R Interieur liepen we naar buiten en ontstond er een gesprek over droominterieurs. Eenmaal thuis wist ik het zeker, dit is een match!’

 

 

 

Robert

Affiniteit met ontwerpen is al vroeg ontstaan. Met mijn bedrijf R Interieur heb ik sinds september 2020 al de nodige interieurontwerpen mogen realiseren. 

Als jonge, hardwerkende, creatieve ondernemer met liefde voor design en een duidelijk oog voor detail, kan ik echt zeggen dat mijn werk mijn passie is.

Met GIJS& design kan deze passie een nog grotere doelgroep bereiken.

 

www.rinterieur.nl

Claire

Nuchter, vastberaden, vindingrijk en verrassend zijn de vier woorden die mij het best omschrijven. Als allround creative uit ik deze eigenschappen in het maken van foto’s, grafisch design, conceptontwikkeling en styling.

Als echte ondernemer ben ik na het afstuderen dan ook meteen met mijn eigen bedrijf gestart: By_ClaireGijsen. Hiermee heb ik al heel veel verschillende gezichten en momenten mogen vastleggen. 

Echter, ik ben als allround creative met veel meer bezig dan alleen fotografie. Het feit dat ik met GIJS& design mijn passie voor interieur kan gaan uitoefenen, is voor mij de perfecte match.

 

De foto’s van GIJS&GIJS zelf zijn gemaakt in samenwerking met Maud van Mulekom

Adres

Gruizenstraat 27

6131 EH Sittard

 

Dao baove in 'Den Tempel'

Bel ons

085 303 8250